​+28 års erfaring​​​

sports-and-competition (1)

Professionelle behandlinger​

foot-massage

Kunden i centrum

spa

Aktivér immunsystemet med access bars

Befinder din krop sig i en stresset tilstand, du ikke helt ved, hvordan du skal komme ud af? Mit navn er Vibeke Thunø, og jeg står bag virksomheden flow4ever v/Vibeke Thunø, som i en årrække har specialiseret sig i diverse former for behandling af netop stress, samt mange andre tilstande, kroppen kan befinde sig i.

Mine kunder kommer bl.a. fra Herlev, Ballerup, Søborg, Lyngby og omegn, så bor du nær disse områder, kan jeg hjælpe dig med at aktivere dit immunsystem og få din krop på ret køl igen. Jeg benytter mig særligt af access bars, som jeg finder yderst anvendelige.

Hvad er access bars?

Access bars er en behandlingsform, som første gang så dagens lys i USA for mere end 20 år siden. Dens kvalitet underbygges selvfølgelig af, at den stadig benyttes tyve år efter implementering.

Den helt store styrke ved access bars er, at den aktiverer immunforsvaret, som jo er det, vi bekæmper alle udefrakommende udfordringer med. Er vores immunforsvar ikke i topform, er vi mere modtagelige over for sygdomme og infektioner - bakterielle som psykiske.

Access bars hjælper på mange ting

Dit immunsystems styrke har indflydelse på alle dine helbredelsesprocesser, og derfor hjælper access bars på mange forskellige ting. De problemer mine kunder oftest henvender sig med relaterer sig til:

  • Stress
  • Dårlig nattesøvn
  • Koncentrationsbesvær
  • Depression
  • Tankemylder
  • Angst
  • Lavt selvværd
  • Dårlig hukommelse
  • Sorg/krise
  • Piskesmæld

Som du nok kan fornemme, benytter jeg primært access bars til behandlinger af psykiske lidelser, der er svære at definere, og derfor svære at bearbejde for mange mennesker. Er du i tvivl om, hvorvidt din lidelse kan afhjælpes med access bars, skal du endelig tage kontakt til mig. Jeg sidder klar til at hjælpe og guide dig.

Min erfaring og uddannelsesbaggrund

Mit udgangspunkt for at beskæftige mig med disse behandlinger er, at jeg har en uddannelse som sygeplejerske. Gennem årene har min interesse for energier og bevidsthedsmedicin guidet mig ind på denne sti, og det er nu her, jeg lægger al min energi.

Jeg synes, vi behøver en udvidet tilgang til måden at anskue behandling på, og derfor arbejder jeg med access bars, som jeg ser stor succes ved.

Indenfor mit virke har jeg arbejdet med sygepleje, healing, coaching, japansk lifting, massage og meget, meget mere. Derfor har jeg set lidt af hvert, og jeg bruger hver dag min brede erfaring, når jeg hjælper dem, der kommer til mig.

Få bugt med din stresstilstand med access bars

Stress er efterhånden blevet en folkesygdom - ikke blot på nationalt plan, men over hele verden. Stress er en meget ubegribelig tilstand, der for de fleste er meget vanskelig at beskrive. Det kan være ekstremt opslidende for tilværelsen, og det kan access bars afhjælpe.

Sådan foregår en behandling

En bar er en energibane mellem 2 punkter, der er forbundet med nogle centre i hjernen, der indeholder og gemmer forskellige områder i vores liv. En bar behandling foregår på den måde, at jeg let berører 32 forskellige punkter på dit hoved med mine fingre for at aktivere bars.

​​

Se denne video om Access Hjerneforsker Dr. Jeffrey Fannin​:

​Denne berøring skal gerne resultere i, at dine tankemønstre og overbevisninger frigives fra de forskellige bars. Det medfører også, at hjernebølgerne bliver langsommere, og du dermed kommer ned i gear.

Jeg renser så at sige din mentale harddisk og giver dig fornyet energi.

​Healing af din krop - hvorfor er det vigtigt?

Når din krop befinder sig i en stress-tilstand, kommer det ofte til udtryk ved fysiske gener. Det kan være, du har svært ved at sove, eller det kan være, at din krop konstant er i alarmberedskab og fyldt med irrationel angst.

Det er derfor vigtigt at få renset harddisken en gang imellem, så de negative tankemønstre ikke overtager din fysiske krop, hvilket kan resultere i depression. Access bars kan foretages så ofte, man ønsker, og behandlingen er for alle - også for gravide og spædbørn.

Hvad koster en bars behandling?

En pris på bars behandling afhænger af mange ting. Det afhænger selvfølgelig af, hvilken behandlingsform, du ønsker.

Derudover tilbyder jeg forskellige pakketilbud, hvor du får flere behandlinger til en reduceret pris. Som udgangspunkt koster en enkelt behandling 650 kr., og denne pris bliver selvfølgelig billigere, hvis du vælger en pakkeløsning.

Jeg tilbyder også andet end access bars, og her vil der selvfølgelig være andre priser. Se dig omkring på min hjemmeside eller kontakt mig for mere information.

Er du nysgerrig på mere? Kontakt mig i dag

Ønsker du en kompetent behandler, eller er du blot nysgerrig på at høre mere om access bars? Så er du mere end velkommen til at kontakte mig.

Ring på telefon 24 45 66 02 eller skriv en besked på min e-mail ringvlt@hotmail.com. Derefter tager vi en uforpligtende snak om dine udfordringer, og måske laver vi en plan for en bars behandling, så du kan blive dine stress-problemer fri.

Jeg ser frem til at høre fra dig og gøre dig til en bedre version af dig selv.​

Har du spørgsmål vedrørende acces bars eller priser?

Tøv endelig ikke med at kontakte mig! Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

Flow4ever

CVR: 26070805

Kontakt

Telefon: 24 45 66 02

E-mail: ringvlt@hotmail.com