​Krop-sjæl-sind-ånd

​+28 års erfaring​​​

sports-and-competition (1)

Professionelle behandlinger​

foot-massage

Kunden i centrum

spa

Om mig​

Hvad tilbyder jeg?​

Jeg er uddannet sygeplejerske i 1984, og siden da har jeg arbejdet som såvel sygeplejerske som terapeut/ behandler. Som årene er gået og mine erfaringer med behandlingsverdenen er vokset, er min indsigt i – og interesse for energi – og bevidsthedsmedicin øget. Jeg oplever, som så mange andre, at der er brug for en udvidet tilgang til måden vi ser på sygdom og sundhed.

Jeg møder en voksende parathed til og forståelse af at ændre vores opfattelse af os selv som en slags maskine. En maskine, som kan fikses ved at foretage lapperier og justeringer, for derefter at fortsætte vores liv i samme spor som før, uden måske at stoppe op for at fundere over, hvorfor ”maskineriet” ikke fungerer optimalt.

I stedet for opfatter jeg kroppen som en helhed, der også rummer vores mentale sind/ånd. Vores sind/ånd er et integreret energisystem, der er sammenvævet med det universelle energifelt i universet. Energistrømmen i kroppen afspejler vores bevidsthed, som er en meget stor kilde til vores selvhelbredende kræfter. Vores energisystem hænger sammen, så nøglen til selvhelbredelse ligger i at finde den bagvedliggende årsag og forløse den følelsesmæssige tilstand, der har skabt ubalancen, frem for alene at symptombehandle.

Ja, det kan lyde meget ”langhåret”, jeg ved det! Vi har brug for at mærke vores krop og komme i kontakt med, hvad vi føler og fornemmer. Det er sundt for at os komme ned i kroppen, slippe kontrollen og lade vores hjerner få en tiltrængt pause, så den kan genoplade. Vores intuition er vores bedste ven. Den er retnings viser og guide. Den er i familie med vores mavefornemmelse og indre stemme. Vi skal pleje og passe disse sanser, for negligerer vi den indre stemme, altså vores inderste kerne, så er det, at vi kan komme til at træffe de forkerte valg, som kan have store helbreds- og trivselsmæssige konsekvenser på den korte og lange bane.

Stress og bekymringer æder energi og bevirker, at vi overhører kroppens og sjælens forsøg på at komme i kontakt med os. Jeg elsker f.eks at lave Access Bars behandlinger, da det har en rigtig god og hurtigvirkende effekt på både børn og voksne, samtidig med at det ikke stiller nogen krav til modtageren andet end at ligge behageligt og modtage! Læs om A.B under menu-punkt. 

 • Hvordan kan vi optimere vores ressourcer, så vi er bedre rustede, når modgang og sygdom opstår i vores liv?
 • Lytter du til dig selv?
 • Kan du mærke de signaler, som kommer til dig, når noget føles forkert, eller har du svært ved at føle dette?
 • Kunne du tænke dig at få nogle redskaber/øvelser, som du kan bruge i din dagligdag som hjælp til selvhjælp?
 • Vores tankemønstre bestemmer de valg, vi træffer. Er du bevidst om, hvad du tænker?
 • Kunne du tænke dig at opleve en følelse af frihed ved at slippe gamle mønstre og negative overbevisninger?

Hvis du svarer ja til noget af dette, er du meget velkommen til at kontakte mig og høre nærmere. Du kan læse mere i menupunktet. Som de fleste andre mennesker har jeg også haft – og har stadig- forskellige udfordringer at arbejde med såvel fysisk som åndeligt, og sådan vil det være livet ud! Så langt tilbage jeg kan huske, har jeg været overbevist om, at vi rummer store ressourcer til at optimere vores sundhed og velbefindende. ”Hvis du søger, skal du finde” er kloge ord. Tør vi lytte, finder vi svarene inde i os selv. 

Efter at jeg begyndte at lytte ”indad” og gik i gang med at finde måder til at rette op på forskellige ubalancer, har jeg prøver mange forskellige behandlingsformer og måder at heale på. Der er nok at vælge imellem og noget for os alle. Jeg arbejder med de behandlingsformer, som jeg selv har haft stor glæde af, og som jeg gerne vil give videre til andre. Jeg har stor indføling og er god til at lytte. Mange års erfaring og en pæn portion intuition giver gode og positive resultater.

Det centrale i en session hos mig vil være dig som et helt menneske med alt, hvad du rummer. Sammen finder vi ud af, hvor fokus for behandlingen skal lægges med udgangspunkt i dine ønsker og behov, og flere ting kan kombineres. Et kærligt skub, at blive lyttet til og den behandling, som netop DU har brug for og kom for at få, kan ofte flytte tingene et stort stykke i den rigtige retning. Og så huske, at hovedhjørnestenen i dette er DIG, det er DIT liv, og DU har førertrøjen på!

VÆR DEN BEDSTE UDGAVE AF DIG SELV

Min erfarings -og uddannelsesmæssige baggrund

 • ​Massage - og Spaterapeut på Kurhotel Skodsborg siden 2009
 • Ansigtsrefleksterapi/ DDZ/ Annedorthe Wæver 2014
 • Mentoruddannelse / Annie Rasmussen / Health Creation 2012
 • Sportszonemassage, DDZ, 2011
 • Japansk Lifting, DDZ, 2011
 • Senetensbehandler, Eilbygård, 2007 - 2008
 • Reconnective healingkurser, Eric Pearl, 2006
 • Sundhedscoach , At Work, 2005
 • Lattercoachkurser Annette Goodheart 2005 - 2006
 • Voksenpædagogisk Grunduddannelse 1999
 • Formidleruddannelse i Religion og Etik 1998 - 1999
 • Undervist i Anatomi / Fysiologi / Sygdomslære 1990
 • Kropsmassør i 1990. 1 1/ 2 årig uddannelse fra Naturmedicinsk- Kursus -og Behandlingscenter.
 • Sygeplejerskeuddanelse - Hillerød Sygeplejeskole 1981-1984

Video​er om Access Consciousness Bars:

​Firmainformation

Flow4ever

CVR: 26070805

Kontakt